fbpx
Previous
Next

Riool verstopping detecteren en oplossen

Met camera inspectie gaan we met een camera het rioleringsstelsel in om een duidelijk beeld te krijgen van de status van uw riolering. Door deze rioolcamera kan een gedetailleerd beeld worden verkregen de binnenkant in uw riolering. Aan de hand van de rioolinspectie kan onze monteur een passende oplossing bieden. In alle gevallen is de oorzaak van problemen met uw riolering snel en effectief op te sporen. Na het uitvoeren van de riool camera inspectie, wordt een advies uitgebracht door onze monteur. Mocht eruit de rioolinspectie blijken dat de staat van uw riolering zeer slecht is dan kan het advies bestaan uit een aanpassing van uw rioleringsstelsel ofwel een vernieuwing van een onderdeel ervan. Indien reparatie of vernieuwing noodzakelijk is, wordt door Reuvekamp Dienstverlening een vrijblijvend gespecificeerd voorstel gedaan om op lange termijn onnodige kosten en overlast te voorkomen. In andere gevallen kan met een periodieke reiniging worden volstaan.

Wij zijn in het bezit van een hogedrukreinigingsaanhanger die ontworpen en gebouwd is met de nieuwste technologie en geschikt is voor het ontstoppen en reinigen van afvoeren en riolen tot een diameter van 400 mm.

Als de camera of de reinigingskop niet verder komt, kunnen wij deze met het detectie apparaat bovengronds op de cm nauwkeurig opsporen en daarmee hebben we dan ook de verstopping gevonden. Met ons detectie apparaat sporen wij verstoppingen en tevens de stroom- en radiokabels op. Deze werkt met een pijlfunctie zodat u direct naar de exacte locatie gestuurd wordt.
En met een optionele bluetooth module brengen wij de locaties exact in kaart.